Митрополит Сумській Євлогій передав для ЗСУ автомобіль, кошти на який було зібрано в єпархії

Автомобіль зі спеціальними технічними можливостями придбано на кошти єпархіальної благодійної акції «УПЦ дякує ЗСУ».

5 січня 2022 року митрополит Сумський і Охтирський Євлогій передав 15-му окремому мотопіхотному батальйону «Суми» автомобіль зі спеціальними технічними можливостями, придбаний на кошти єпархіальної благодійної акції «УПЦ дякує ЗСУ». Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Сумської єпархії.

Завдяки старанням керівника Єпархіального центру реабілітації воїнів і мирних громадян, постраждалих від військових дій протоієрея Олександра Петренка автомобіль був удосконалений технічними засобами, що роблять його придатним для використання у військових умовах.

Нагадаємо, у результаті благодійної акції парафіями Сумської єпархії було зібрано майже 299 тисяч гривень.

Митрополит Євлогій освятив авто та благословив воїнів. У своєму слові до представників 15 ОМПБ ієрарх побажав, щоб результат благодійної акції та передача автомобіля українським захисникам стали «спільною нашою перемогою над російським агресором».

“Православні вірні Сумської єпархії Української Православної Церкви, попри труднощі та негаразди воєнного часу сьогодення, знову засвідчили свою вдячність та підтримку військовим, що нині захищають недоторканість та суверенітет Української Держави, боронять від російського вторгнення рідну землю”, – йдеться у повідомленні.

Просмотров: 351