Нехай Божий мир, оспіваний у Вифлеємську ніч, почиває у наших серцях, в Україні та в усьому світі — Предстоятель (відео)

У день пам’яті святителя Василія Великого та свята Обрізання Господнього Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій побажав, щоб Божий мир почив у наших серцях та в українській землі, щоб Господь зцілив постраждалих від війни й упокоїв загиблих. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Всіх вас, дорогі брати і сестри, сердечно поздоровляю з празником Різдва Христового, який ми недавно відсвяткували, і сьогоднішніми празниками — на честь Обрізання Господнього та святителя Василія Великого, — сказав Предстоятель. — Нехай молитвами святителя Василія Господь благословить землю нашу миром».

Архіпастир нагадав, що коли народився Спаситель, в небі з’явилися ангели, які співали дивну пісню: «Слава у вишніх Богу і на землі мир, в людях благовоління».

«Нехай Божий мир і Боже благовоління, яке було оспіване у Вифлеємську ніч, почиває у наших серцях, в нашій українській землі і по всьому світу. Нехай перестане стріляти зброя і нехай запанує мир. Нехай Господь постраждалих у війні зцілить, а покійних упокоїть. Нехай Вифлеємська зірка засяє над кожним з нас і показує нам дорогу, яка веде до Христа», — зазначив Митрополит Онуфрій.

За словом Першосвятителя, усі люди шукають щастя, блаженства, миру, «але це все: мир, щастя, блаженство — є тільки у Христі».

«Нехай кожен з нас знайде для себе мир Христовий», — побажав Блаженніший владика.

Просмотров: 593