Блаженніший Митрополит Онуфрій про трагедію у Дніпрі: Нас не зламають ті, хто хоче зламати (відео)

Блаженніший Митрополит Онуфрій під час своєї недільної проповіді 15 січня 2023 року висловив співчуття сім’ям, у яких загинули рідні, та постраждалим у результаті бомбардувань РФ міста Дніпра 14 січня, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Архіпастир підкреслив, що увесь минулий рік був непростим і скорботним, «тому, що протягом цього року лунали постріли, гинули люди, продовжувалася війна Росії проти України».

Він зазначив, що «багато з нас постраждали у цій війні буквально — багато наших хлопців віддали своє життя за свою землю і за свій народ, багато поранених…».

«Особливо постраждало місто Дніпро, де ракета зруйнувала житловий будинок. Від цього загинули люди, а ще більше поранених, які залишилися без житла, без крову над головою, — сказав Першосвятитель. — Я висловлюю співчуття тим сім’ям, у кого загинули рідні. Нехай Господь упокоїть тих, хто загинув, в оселях праведних, а тих, хто залишився живим, нехай Господь зцілить і відновить їх внутрішній мир».

Предстоятель також укріпив паству словами: «Бог з нами, й сила Божа зберігає нас. Ми віримо, що нас не зломлять ті, хто хоче нас зламати, і ми будемо жити й прославляти Бога, будемо насолоджуватися миром, радістю і спокійним життям».

Просмотров: 11110