Автомобілі для військових ЗСУ передали у Волинській та Рівненській єпархіях

Автомобілі на потреби ЗСУ стараннями парафій Миколаївського храму Луцька та віруючих Рівненської єпархії було передано на передову. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку у фейсбук протоієрея Юрія Зарафутдінова та пресслужбу Рівненської єпархії.

Авто для виконання військових завдань, в якому несе службу волинян, священники Волинської єпархії передали у Донецьку область на передову.
Автомобіль був придбаний стараннями та коштами парафіян Миколаївського храму УПЦ м.Луцька. Настоятель храму протоієрей Валентин Марчук особисто в Польщі знайшов автомобіль OPEL FRONTERRA та доставив до Луцька. Авто відремонтували та освятили перед відправкою.
25 січня з благословення архієпископа Рівненського і Острозького Пимена освятили та передали позашляховик Hyundai Santa FE на потреби ЗСУ.
Гроші на придбання автомобіля зібрали під час акції “Дякуємо Богу! Молимось за ЗСУ!”. Позашляховик з Німеччини пригнав протоієрей Григорій Стадник, настоятель парафії Олександра Невського села Залужжя Дубенського благочиння.

Раніше автомобілі на передову для ЗСУ передали в Запорізькій та Чернівецькій єпархіях.

Просмотров: 201