Священнослужителі Волинської єпархії здійснили чергову гуманітарну поїздку в Ізюм; у Вінницькій єпархії передали допомогу для поранених військових

Священнослужителі Волинської єпархії доправили 4 тонни гуманітарного вантажу в місто Ізюм. У Вінницькій єпархії священники та насельниці Браїлівської обителі передали 3 тонни допомоги у центр реабілітації військових. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Facebook-сторінку клірика Волинської єпархії архімандрита Онуфрія (Куца) та пресслужбу Вінницької єпархії.

В ході гуманітарної поїздки клірики Волинської єпархії передали до соціальної служби міста Ізюм одяг, солодощі, подарунки для дітей та інші речі. Також священнослужителі завітали до Центральної міської лікарні, де розвантажили другу частину допомоги, до складу якої входили: ліки, бинти, інші медичні засоби, ковдри, матраци, подушки, крупи, борошно, макарони, сало, паштети, смалець, тушонка, згущене молоко тощо.

Загальна маса допомоги, яку доправили священники — близько 4 тонн.

25 січня з благословення митрополита Вінницького і Барського Варсонофія у центр реабілітації військових на Вінниччині доставили гуманітарну допомогу, яку вдалося зібрати завдяки старанням кліриків Вінницької єпархії та насельниць Браїлівського жіночого монастиря.

До складу даної допомоги входили: побутова техніка, продукти харчування, різноманітні крупи, домашні консервації та овочі. Загальна маса гуманітарного вантажу — 3 тонни.

Просмотров: 171