У Києво-Печерській Лаврі передали медикаменти для госпіталів

Намісник Києво-Печерської Лаври митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел благословив передачу ліків для шпиталів Слов‘янська та Краматорська, а також переселенцям із зон бойових дій, які мешкають зараз у столиці. Про це повідомляє пресслужба обителі, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«З перших днів війни Лавра давала притулок усім, хто був змушений залишити рідні будинки, рятуватися від війни. Всім, чим могли, братія забезпечувала нужденних. Передавали пораненим у шпиталі харчові продукти, необхідний одяг, ліки, автомобілі. І зараз також для подальшої передачі медичним установам, де проходять лікування та реабілітацію після отриманих бойових поранень наші воїни, було отримано ліки», – йдеться у повідомленні.

Медикаменти будуть передані волонтерами для шпиталів у Слов’янську та Краматорську, а також переселенцям із зон бойових дій, які мешкають зараз у столиці.

Намісник Києво-Печерської обителі побажав усім, хто потребує допомоги та підтримки, якнайшвидшого одужання та невпинної допомоги Божої у непростих життєвих обставинах.

Просмотров: 732