Прихильники «ПЦУ» та Чернівецький військкомат познущалися з загиблого Захисника України та його рідних (відео)

«Чорний тиждень» пережили в першу неділю Великого посту мати та рідні загиблого Захисника України воїна Віктора, а також настоятель та парафіяни храму на честь Архістратига Божого Михаїла в с. Задубрівка на Буковині.

Працівники Чернівецького військкомату відмовилися доставити тіло Віктора Буряковського, військовослужбовця військової частини А4436, парафіянина УПЦ, який загинув під Бахмутом. «Москалі його вбили й москалі хоронять» — так «капелани «ПЦУ» глумилися над загиблим Героєм, влаштувавши чергові провокації в с. Задубрівка. Про це повідомили в Чернівецько-Буковинській єпархії 6 березня 2023 року, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

В єпархії розповіли, що «під Бахмутом загинули два односельчанина з села Задубрівка — Віктор та Василь, два побратими, Герої та захисники України. Воїн Віктор з УПЦ, ціною свого життя, спробував врятувати від ворожого снаряду воїна Василя з ПЦУ, прикривши побратима своїм тілом в окопі. Такий героїчний прояв євангельської любові, воїна Віктора до свого ближнього заслуговує шани, поваги та вдячності всіх нас, які живуть вільним життям, довіривши оборону країни солдатам на передовій. Але, замість шани: Чернівецький військкомат відмовився привезти тіло Героя, змусивши рідних самостійно шукати транспорт та їхати за ним. А чернівецькі капелани ПЦУ, публічно висміяли смерть православного воїна Віктора, захисника України та зневажили його рідних».

Про подробиці блюзнірства так званих «капеланів ПЦУ» та чиновників військкомату розповіли настоятель Михайлівської парафії УПЦ в с. Задубрівка протоієрей Віталій Дуров та мати й тітка загиблого Захисника:

Просмотров: 3960