Відбувся черговий етап Всеукраїнського хресного ходу Військового відділу Західною Україною

Завершився черговий етап Всеукраїнського хресного ходу за мир в Україні та нашу перемогу з іконою Покрова Богородиці з часткою Її Омофору та ковчегом з мощами 30-ти святих воїнів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України.

Цього разу святині Всеукраїнського хресного ходу у супроводі священнослужителів, які є співробітниками Синодального військового відділу, побували у Західних регіонах України: в Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій єпархіях Української Православної Церкви, а також у Вінницькій та Тульчинській.

«Зараз всі ці єпархії потерпають від незаконних дій влади та рейдерських захоплень храмів, але вірні чада Церкви Христової, в тому числі надихаючись молитвою перед іконою Покрови Богородиці з часткою Її Омофору та ковчегом з мощами 30-ти святих воїнів, з вірою та упованням на волю Божу дякують за все та не зважають на перешкоди на шляху до спасіння», — повідомляють у Військовому відділі.

Нагадаємо, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія  початком цієї Ходи стала Пасхальна духовно-гуманітарна місія на Донбасі. Пізніше святині побували у Рівненській, Волинській та Володимир-Волинській єпархіях.

Просмотров: 1178