«Активісти» з-під Лаври, котрі називали себе сатаністами та язичниками, розмістилися в монастирі ПЦУ (відео)

Активісти, серед яких є ті, хто називає себе сатаністами, на акції проти вірян Лаври збираються в монастирі ПЦУ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

8 травня 2023 року на столичній вулиці Лаврській перехожі помітили, як юнаки та дівчата, які регулярно збираються, щоб в один і той самий час розпочати свій брутальний галас та цькування перехожих вірян навпроти входу до Лаври, постоявши до визначеного терміну, зібрали свої плакали та поспіхом понесли їх до Феодосіївського монастиря ПЦУ, що розташований на протилежному боці шосе.

Очевидці помітили, що «активісти» намагалися всіляко приховати, де саме вони переховують своє «знаряддя праці». Це й не дивно, адже правоохоронні органи та представники Мінкульту всіляко підкреслюють, що танцюють навпроти Лаври під музику з гучномовців пересічні громадяни, які начебто у такий спосіб висловлюють свою позицію. А очільники ПЦУ заявляють, що «активісти», які представляються сатаністами і язичниками та закликають у прямому ефірі у ЗМІ до вбивства вірян УПЦ, не мають до них жодного відношення.

Слід зазначити, що раніше цих «активістів» зафільмували в офісі партії «Європейська солідарність», очолює яку одіозний мільярдер, щодо якого було розпочато розслідування у державній зраді та співпраці з очільником РФ. Тож попри несподівані нещодавні заяви керівництва ПЦУ щодо відмежування від «іміджу церкви Петра Порошенка», пересічні кияни на власні очі могли спостерігати дивний симбіоз ПЦУ, партії ЄС та осіб, що ідентифікують себе як сатаністи та язичники.

Просмотров: 2798