Синодальний відділ УПЦ з соціально-гуманітарних питань вчергове провів видачу гуманітарної допомоги та нагодував нужденних

Щоденно Відділ з соціально-гуманітарних питань Української Православної Церкви працює над наданням допомоги усім потребуючим. Так, 19-20 травня 2023 року у столиці співробітники відділу провели благодійну трапезу, роздали продуктові набори та передали гуманітарну допомогу нужденним. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на Telegram-канал «Церква допомагає».

У п’ятницю, 19 травня, на площі напроти храму в ім’я великомученика Георгія на Південному залізничному вокзалі м. Києва співробітники та волонтери Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань провели благодійну трапезу для безхатченків, малозабезпечених пенсіонерів та нужденних. Загалом вдалося нагодувати близько 200 осіб.

Такі благодійні трапези Соціально-гуманітарний відділ проводить щоп’ятниці.

У суботу, 20 травня, 200 родин переселенців отримали засоби гігієни та продуктові набори від благодійного фонду Предстоятеля УПЦ «Мир вам».

Роздавали благодійну допомогу співробітники Соціально-гуманітарного відділу на території Воскресенського храму м. Києва (храм пам’яті загиблим і ветеранам Афганістану).

Реквізити для допомоги Соціально-гуманітарному відділу у добрих справах доступні за посиланням.

Просмотров: 65