Спростування фейку: священник на «Лексусі», який збив людину, не належить до УПЦ

В «Інтернет-мережі» шириться неправдива інформація про приналежність винуватця смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участю священника. На ряді ресурсів зазначається, що 19 грудня минулого року «протоієрей Української православної церкви Юрій Чичак», керуючи автомобілем LEXUS RX 350, на пішохідному переході скоїв наїзд на жінку, яка від отриманих травм померла на місці. Цей священник офіційно перейшов до ПЦУ, і на момент скоєння ДТП вже вважав себе вірянином цієї структури. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Варто звернути увагу, що інформація про його приналежність до УПЦ є черговою провокацією щодо Української Православної Церкви.

У матеріалах слідства зокрема зазначається, що розслідування триває більше як півроку і винуватцю навіть не вручили підозру.

«Через затримку з експертизою затягується процес слідства, а відповідно Юрій Чичак не є підозрюваним у наїзді на пішохода зі смертельним наслідком, уникає кримінального покарання за скоєне та спокійно гуляє на волі. До речі з моменту скоєння смертельної ДТП пан Чичак неодноразово розміщав публікації в своїх блогах, каналі YouTube та на сторінках в соціальних мережах. І в жодному з його постів та дописів не було каяття, або слів вибачення щодо скоєного 19 грудня, на велике церковне свято – День Святого Миколая», — коментують у ЗМІ подію.

Просмотров: 1380