Народний депутат про захоплення храмів УПЦ: Усі винні понесуть покарання

Народний депутат України Артем Дмитрук заявив, що всі випадки із захопленнями храмів Української Православної Церкви будуть розслідувані незалежно від мети і бажання громадян, які порушують закон, а винні понесуть покарання. Про це він сказав у коментарі СПЖ, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Коментуючи нещодавні захоплення храмів УПЦ у регіонах, Артем Дмитрук закликав українців не робити необдуманих дій та не розгойдувати ситуацію в країні.

Народний депутат також заявив, що після закінчення війни кожен випадок порушення прав громадян буде розглянутий, розслідуваний і будуть прийняті відповідні рішення.

«Я закликаю всіх не робити різких і необдуманих дій, не розгойдувати ситуацію в країні, а резонансні питання відкласти до нашої перемоги, коли можна буде не поспішаючи розібратися та прийняти зважене рішення з кожного питання. Занадто багато зараз вирішується на полях битв, щоб витрачати сили й ресурси на питання, що не входять до кола бойових і гуманітарних завдань», – сказав він.

Просмотров: 2188