Полтавська місіонерська духовна семінарія запрошує абітурієнтів на навчання

Полтавська місіонерська духовна семінарія оголошує набір абітурієнтів на 2023-2024 навчальний рік. Прийом документів проводиться в режимі онлайн до 24 серпня 2023 року. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу духовної школи.

Полтавська місіонерська духовна семінарія — це вищий духовний навчальний заклад Української Православної Церкви, який здійснює підготовку кандидатів для пастирського служіння, місіонерів, іконописців і регентів-псаломщиків церковного хору. 

Вступникам слід надіслати сканкопії необхідних документів на електронну пошту: [email protected]. Оригінали документів необхідно донести під час вступних іспитів.

На богословсько-місіонерський та місіонерсько-катехизаторський факультети ПМДС, які готують фахівців у царині православного богослов’я, кандидатів у церковно- і священнослужителі, місіонерів, викладачів для богословських шкіл, приймаються особи чоловічої та жіночої статі православного віросповідання у віці від 17 років. Термін навчання – 4 роки. Форми навчання: стаціонарна, заочна та дистанційна (остання для окремої категорії осіб).

У семінарії особливо дбають про молитовне життя студентів та їх участь у таїнствах Церкви. Для благочестивого спонукання вихованців упродовж навчального року, один раз на місяць, встановлено загальні таїнства Сповіді і Причастя Святих Христових Таїн.

Під час навчання студенти проходять богослужбову практику, набувають навички з Церковного уставу, криласного співу та читання церковнослов’янською мовою

Сайт ПМДС: missia.org.ua

Контактні телефони: 
+38 096-129-5621 – черговий на прохідній,
+38 096 129-8264 – черговий викладач,
+38 097 232-1688 – віцеректор.

Просмотров: 261