123 абітурієнти розпочали складати вступні іспити до Київських духовних шкіл

31 липня 2023 року в Київських духовних школах розпочались вступні іспити на денне та заочне відділення КДАіС. Цьогоріч документи для вступу на денну та заочну форму навчання до Семінарії та Академії подали 123 абітурієнти. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДАіС.

З благословення ректора Київської духовної академії і семінарії архієпископа Білогородського Сильвестра, з 31 липня по 4 серпня абітурієнти будуть складати вступні іспити зі Святого Письма, богослов’я, церковної історії, іноземних та церковнослов’янської мов, молитов. Також вони зможуть проявити свої творчі здібності, написавши твір на одну з тем.

Цього ж дня владика ректор разом з проректором з виховної роботи єпископом Згурівським Амвросієм провели співбесіду з абітурієнтами.

Перед початком іспитів в Академічному храмі на честь Різдва Божої Матері був звершений молебень, який очолив перший проректор протоієрей Сергій Ющик. Майбутні студенти моляться до Господа і Його Пречистої Матері для успішної здачі вступних іспитів.

Наприкінці молебню отець Сергій звернувся до абітурієнтів зі словом настанови та побажав Божої допомоги для успішної здачі іспитів.

Просмотров: 1251