«У Вашій особі Україна та Українська Православна Церква здобули справжнього духовного лідера» — Предстоятель Православної Церкви Чеських земель і Словаччини привітав Блаженнішого Митрополита Онуфрія з річницею інтронізації

17 серпня 2023 року, у день дев’ятої річниці інтронізації Предстоятеля Української Православної Церкви, Предстоятель Православної Церкви Чеських земель і Словаччини Блаженніший Митрополит Ростислав надіслав вітання Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У слові вітання Предстоятель Православної Церкви Чеських земель і Словаччини підкреслив, що Блаженніший Митрополит Онуфрій, безперервно трудячись у молитві та піклуванні про паству, виконує завіт Христовий та щоденно покладає душу свою (Ін. 15, 13) за стражденний український народ.

«У Вашій особі Україна та Українська Православна Церква здобули справжнього духовного лідера, доброго пастиря та люблячого отця», – наголосив Блаженніший Митрополит Ростислав.

Його Блаженство також побажав Предстоятелю Української Православної Церкви, щоб молитвами великих Києво-Печерських святих Господь укріпляв його у хрестоносному Предстоятельському служінні та подав довгих і благих літ життя.

Просмотров: 1857