У Чернігівській та Київській єпархіях передали авто для ЗСУ

У Чернігівській єпархії передали авто до підрозділу ЗСУ, де служить парафіянин  Свято-Троїцького кафедрального собору. У Київській єпархії віряни Української Православної Церкви зібрали кошти на автомобіль для захисників України з Обухова. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Чернігівської єпархії та сторінку архієпископа Обухівського Іони у Фейсбук

Зазначається, що з благословення митрополита Чернігівського і Новгород-Сіверського Амвросія, за допомогою єпископа Любецького Никодима, священників та парафіян Чернігівської єпархії вдалося зібрати кошти, придбати й переобладнати авто – кросовер Suzuki Grand Vitara. Перед відправкою, біля Свято-Троїцького кафедрального собору після Божественної літургії відбувся молебень за Воїнів Захисників та освячення автомобіля.

«Спаси Господь кожного благодійника, хто допоміг у цій благій справі – пожертвами, часом чи поширенням наших дописів. Підрозділу, де у найгарячішому Бахмутському напрямку служить парафіянин Свято-Троїцького кафедрального собору Миколай, переданий автомобіль з високими прохідними властивостями», – йдеться у повідомленні.

Разом з авто парафіяни передали маскувальні сітки, засоби від комах, смаколики, енергетики, воду та дитячі малюнки для бійців.

На Київщині віряни Української Православної Церкви зібрали кошти на автомобіль для захисників України. Світлинами архієпископ Іона (Черепанов) поділився у Фейсбук.

«Благочинним Обухівського благочиння протоієреєм Андрієм Брега та за ініціативи настоятеля Свято-Пантелеймонівського храму села Нові Безрадичі протоієреєм Сергієм Нечипоруком був відремонтований, пофарбований, освячений та переданий автомобіль нашим захисникам з Обухова», – написав владика Іона.

Просмотров: 99