Священники УПЦ доставили гуманітарний вантаж для ЗСУ та жителів Донеччини

Місія Милосердя Синодального відділу з соціально-гуманітарних питань Української Православної Церкви з 23 по 26 серпня 2023 року відвідала Донеччину. Під час чергової благодійної місії священники передали гуманітарну допомогу захисникам України та жителям прифронтових населених пунктів. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на телеграм-канал blago_church_ua. 

«Цього разу наша Місія Милосердя побувала у найбільш постраждалих містах та селах Донеччини. Передали генератори, електричні станції, сонячні батареї, одяг, ліки, солодощі, шини, засоби гігієни, корма для безпритульних тварин. Вдалося відвідати Авдіївку, Торецьк, Костянтинівку, Часів Яр, Богородичне, Долину», – розповів заступник голови синодального відділу з гуманітарних питань та благодійності протоієрей Костянтин Дворовий.

У Святогірську лавру для братії та проживаючих там біженців передали два потужних генератори. Для дітей, які знайшли прихисток в обителі, передали солодощі та канцтовари.

Традиційно Місія милосердя відвідала бойові частини ЗСУ. Захисникам передали харчі, засоби гігієни, ліки.

У місії брали участь заступник голови Синодального відділу з гуманітарних питань та благодійності протоієрей Костянтин Дворовий, голова відділу благодійності та соціального служіння Київської єпархії протоієрей Андрій Дворовий та віряни Української Православної Церкви.

Просмотров: 1402