У Білоцерківській та Житомирській єпархіях висловили співчуття з приводу загибелі на фронті племінника митрополита Августина та сина клірика Житомирської єпархії воїна Івана Маркевича

У Білоцерківській та Житомирській єпархіях висловили співчуття з приводу загибелі на фронті племінника митрополита Августина та сина клірика Житомирської єпархії воїна Івана Маркевича. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на єпархіальні пресслужби.

2 листопада 2023 року стало відомо про загибель на фронті воїна Івана Маркевича. Полеглий Захисник України є племінником Голови Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина та сином настоятеля Георгіївського храму у с. Білилівка на Житомирщині протоієрея Михаїла Маркевича.

Митрополит Житомирський і Новоград-Волинський Никодим, духовенство, чернецтво та віряни Білоцерківської та Житомирської єпархій висловлюють щирі співчуття митрополиту Августину, батькам, рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше співчуття митрополиту Августину з приводу смерті племінника, який захищав Україну від російської агресії, висловило військове духовенство УПЦ.

Царство Небесне і вічна пам’ять рабу Божому полеглому воїну Іоанну!

Просмотров: 541