Митрополит Мелетій звершив освячення нового храму на честь Святої Трійці в колишньому селі Фрунза на Буковині

29 листопада 2023 року митрополит Чернівецький і Буковинський Мелетій звершив чин освячення храму на честь Святої Трійці в колишньому селі Фрунза Герцаївського благочиння Чернівецько-Буковинської єпархії. Після освячення храму владика очолив у ньому велику вечірню. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку єпархії у «Facebook».

Розділити з релігійною громадою та її настоятелем, митрофорним протоієреєм Маркелом Ніцу, радість визначної події в її житті прибули секретар Чернівецько-Буковинської єпархії митрофорний протоієрей Димитрій Щербан, благочинний Герцаївського округу митрофорний протоієрей Павло Думітру та священнослужителі єпархії.

Під час вечірнього богослужіння ктитор новоосвяченого храму отримав благословення на носіння підрясника, а клірик храму на честь святих Архангелів Михаїла і Гавриїла в селі Петрашівка Герцаївського благочиння диякон Касіан Караушу був удостоєний церковної нагороди.

Наприкінці богослужіння митрополит Мелетій привітав настоятеля і парафіян храму на честь Святої Трійці зі святковою подією та прикликав на них Боже благословення.

Просмотров: 330