Архієпископ Хмельницький і Старокостянтинівський Віктор освятив авто для ЗСУ

1 лютого 2024 року архієпископ Хмельницький і Старокостянтинівський Віктор освятив автомобіль для ЗСУ на території Спасо-Преображенського Головчинецького жіночого монастиря. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу Хмельницької єпархії.

Автомобіль буде переданий 66 Окремій механізованій бригаді імені Мстислава Хороброго, у якій на даний час проходить службу рідний брат одного з кліриків єпархії.

Автомобіль придбали у Швейцарії на пожертви вірян Хмельницької єпархії, які відгукнулися на оголошений збір коштів. Загальна вартість автомобіля, транспортування та необхідного ремонту склала 86 тис гривень. Всі організаційні та технічні питання, повʼязані з пошуком, придбанням та транспортуванням автомобіля взяла на себе благодійна волонтерська організація «З НАМИ БОГ».

В найближчий час автомобіль буде доставлено на передову та передано безпосередньо бійцям ЗСУ.

“Архієпископ Віктор та єпархіальне духовенство висловлюють щиру подяку нашим вірянам Хмельницької єпархії, які долучилися до збору пожертв на придбання цього автомобіля для ЗСУ”, – йдеться у повідомленні.

Просмотров: 217