У Бельгії православна молодь з 9-ти країн Європи зустрілась зі священнослужителями УПЦ

40 учасників з 9 європейських країн обговорювали актуальні теми з життя православної молоді.

З 1 по 3 березня 2024 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в Бельгії відбулася зустріч української православної молоді. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт ВЗЦЗ.

2 березня віруючі молоді люди з України зустрілися поблизу Брюсселя у містечку Фелюі. Тут проходили основні заходи за участю священнослужителів Української Православної Церкви.

З України приїхали голова Синодального відділу Української Православної Церкви у справах молоді архієпископ Обухівський Іона та місіонер і проповідник, клірик Бориспільської єпархії протоієрей Олександр Клименко. У режимі онлайн долучився заступник голови Відділу зовнішніх церковних зв`язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич.

На зібранні був настоятель парафії на честь Преподобних Печерських у місті Брюссель протоієрей Димитрій Попеску. 3 березня учасники заходу молилися за Божественною літургією на цій парафії.

40 учасників з 9 європейських країн обговорювали актуальні теми з життя православної молоді: вибір духівника, пошуки сенсу життя, мандрівки, значення соціальних мереж та інше.

Просмотров: 475