Керуючий Хмельницькою єпархією помолився за упокоєння жертв російського обстрілу м. Хмельницького й області та висловив співчуття рідним і близьким загиблих

22 березня 2024 року архієпископ Хмельницький і Старокостянтинівський Віктор у Миколаївському соборі м. Хмельницького відслужив заупокійну літію за загиблими внаслідок російського ракетного обстрілу Хмельниччини, а також за полеглими Захисниками України та мирними жителями і дітьми, життя яких забрала війна. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на єпархіальну пресслужбу.

Правлячому архієрею співслужили клірики Миколаївського собору.

Також від імені духовенства та вірян Хмельницької єпархії архієпископ Віктор висловив співчуття родинам та близьким загиблих.

«Хмельницька єпархія Української Православної Церкви разом зі своїм народом переживає біль і важкість втрат, які щодня приносить російська військова агресія у наші домівки.

Клірики та віряни Хмельницької єпархії УПЦ щоденно підносять молитви за наших воїнів-захисників України, за упокій безвинно загиблих та за одужання усіх, хто постраждав.

Молимося і за настання переможного, благословенного та довгоочікуваного миру на нашій рідній українській землі», – йдеться у слові співчуття.

Просмотров: 117