Вийшов мобільний додаток «Богослужбові вказівки» для пристроїв на операційний системі iOS

Спеціально для священнослужителів та вірян Української Православної Церкви, українські розробники представили новий мобільний додаток «Богослужбові вказівки». Новий додаток вже доступний для завантаження з фірмового магазину AppStore. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Нова програма дозволяє користувачам детально ознайомитись з порядком звершення богослужінь на кожен день церковного року, дотримуючись приписів Типікону та відзначаючи дні пам’яті особливо шанованих святих Української Православної Церкви.

Ініціативна група українських розробників, маючи на увазі важливість збереження і передачі традицій церковного життя, створила цей додаток з метою допомогти священнослужителям та вірянам краще зорієнтуватись у богослужбовому житті.

Основна мета додатку — розкрити невичерпну красу православного богослужіння та надати користувачам зручний і доступний інструмент для дослідження та вивчення церковного уставу. «Богослужбові вказівки» призначені як для початківців у церковному житті, що шукають основні вказівки та інструкції, так і для знавців, яким час від часу необхідно уточнити тонкощі та деталі богослужінь.

Завдяки цьому додатку користувачі зможуть легко знаходити необхідну інформацію про порядок богослужінь, що відповідає конкретному дню церковного календаря, а також отримувати цінні вказівки та пояснення щодо їх звершення.

Мінімальна необхідна версія операційної системи – iOS 16.7. Наразі додаток доступний для завантаження безкоштовно.

Завантажити додаток можна за посиланням.

Просмотров: 875