Вийшов мобільний додаток «Богослужбові вказівки» для ОС Android

У фірмовому магазині мобільних додатків Play Market тепер доступні «Богослужбові вказівки 2024». Українські розробники створили цей мобільний додаток спеціально для священнослужителів та вірян Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Нова програма надає користувачам можливість детально ознайомитися з порядком проведення богослужінь на кожен день церковного року, дотримуючись приписів Типікону та відзначаючи дні пам’яті особливо шанованих святих Української Православної Церкви.

Ініціативна група українських розробників, розуміючи важливість збереження та передачі традицій церковного життя, створила цей додаток, щоб допомогти священнослужителям і вірянам краще орієнтуватися в богослужбовому житті.

Основна мета програми — розкрити багатство православного богослужіння та надати користувачам зручний і доступний інструмент для вивчення церковного уставу. «Богослужбові вказівки 2024» призначені як для початківців у церковному житті, що шукають основні вказівки та інструкції, так і для досвідчених знавців, яким час від часу необхідно уточнювати тонкощі та деталі богослужінь.

Для зручності користувачів у додатку доступна темна тема а також можливість зміни розміру шрифту. У планах у розробників вдосконалювати та покращувати додаток, додаючи нові корисні функції та можливості.

Завантажити додаток можна за посиланням.

Нагадаємо, раніше мобільний додаток «Богослужбові вказівки» вийшов для пристроїв на операційний системі iOS. Завантажити додаток можна за посиланням.

Просмотров: 184