Блаженніший Митрополит Тихон відвідав дитячий будинок, яким опікується Банченський монастир (фото, відео)

У неділю, 2 червня 2024 року, Предстоятель Православної Церкви в Америці Блаженніший Митрополит Тихон відвідав дитячий будинок у селі Молниця поблизу Банченського чоловічого монастиря, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Після урочистого богослужіння з нагоди 30-річчя заснування монастиря у Банченах Предстоятель ПЦА разом з Блаженнішим Митрополитом Онуфрієм та архієреями Української Православної Церкви відвідали вихованців дитячого будинку-інтернату, якими опікуються братія Банченської обителі, сестри Боянського монастиря та особисто митрополит Банченський Лонгин.

Блаженніший Митрополит Тихон оглянув приміщення, де живуть і навчаються діти, познайомився з персоналом будинку-інтернату.

Діти виступили для гостей зі святковим концертом та піднесли у подарунок пасхальні кошики.

Потім Предстоятель ПЦА відвідав дітей з інвалідністю і важкими захворюваннями, які також під опікою митрополита Лонгина та Банченського монастиря. Блаженніший владика благословив особливих діток. Гостю також розповіли про побут дітей, лікування та догляд за ними.

Нагадаємо, візит в Україну Предстоятеля Православної Церкви в Америці розпочався 1 червня з Чернівців. Блаженніший Митрополит Тихон також відвідає Успенську Почаївську Лавру, Свято-Духівський скит та монастирі у Чернівецько-Буковинській єпархії.

Просмотров: 793