Спільна молитва долає всі труднощі — Предстоятель УПЦ про спільну молитву з Главою Церкви Америки

Блаженніший Митрополит Онуфрій після Божественної літургії в Банченському монастирі звернувся до пастви зі словами вітання та подякував Предстоятелю Православної Церкви Америки Блаженнішому Митрополиту Тихону за спільну молитву, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Ми щиро дякуємо дорогому гостю, Блаженнішому Митрополиту Тихону за його візит та святі молитви і за благословення, яке він приніс для нашої Церкви та нашого народу», — сказав Архіпастир.

Блаженніший владика підкреслив, що сьогодні відповідальні часи для кожної людини — і в Україні, де триває війна, і в Америці, де є свої випробування.

«Кожен народ здає певний іспит. І спільна молитва, яка пролунала сьогодні в цьому святому храмі, це є та сила, якою ми долаємо всі труднощі. Ми молилися, щоб Господь припинив війну в нашій державі. Щоб ті, хто воює проти нас, зупинилися і щоб настав мир. Щоб мати побачила свого сина живим, здоровим. Щоб діти побачили свого батька. Щоб була радість у Господі. Щоб ми бачили, що Бог хранить і благословляє нашу землю», — зазначив він.

Його Блаженство від імені усіх віруючих побажав Блаженнішому Митрополиту Тихону допомоги та благословення Божого на всіх шляхах його служіння і життя, а також щоб Господь, святими молитвами її Предстоятеля, благословив всю Православну Церкву Америки.

Просмотров: 55