Welcome to Ukraine! Блаженніший Митрополит Онуфрій привітав Предстоятеля Американської Церкви в Україні

«Сьогодні до нас прибув високий гість, Предстоятель Православної Церкви Америки, Блаженніший Тихон, Архієпископ Вашингтонський, Митрополит Америки і Канади. Від лиця всіх вас, хто зібрався сьогодні в цьому храмі, я хочу привітати владику, Блаженнішого Митрополита з його прибуттям в Україну. Welcome to Ukraine!» – сказав Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій під час богослужіння в Свято-Духівсьому соборі Чернівців 1 червня 2024 року. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Український Архіпастир повідомив, що це вже другий візит Блаженнішого Митрополита Тихона в Україну. «Ми думаємо, що цей візит буде довшим, більш багатим духовно та корисним», – додав він.

Першосвятитель розповів, що Глава Американської Церкви прибув в Україну розділити з православними українцями радість Світлого Христового Воскресіння, вклонитися українським святиням та помолитися Богові за мир на нашій українській землі і серед нашого народу.

«Нехай Господь благословить землю нашу миром! Я хочу побажати його Блаженству Божої милості і допомоги в його високому Першосвятительському служінні. Зараз весь світ переживає складні часи, і милість Божа потрібна всім – і нам, де точиться війна, і американському народу, який має свої випробування, всі потребують благодаті Божої. Я бажаю, щоб благодать Божа наповняла наші землі, наші народи, наші серця, щоб вона втішала нас всіх», – сказав Митрополит Онуфрій.

Просмотров: 64