Сумська духовна семінарія запрошує на навчання

Сумська духовна семінарія розпочала прийом документів для вступу на денне та заочне відділення. Документи приймаються в канцелярії Сумського єпархіального управління (м. Суми, вул. Соборна, 31) до 29 серпня 2024 року. Про це повідомляє пресслужба єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Вступні іспити відбудуться 30 серпня 2024 року.

У разі неможливості подати документи в канцелярію Сумського єпархіального управління можна надіслати сканкопії документів електронною поштою на адресу: [email protected] або [email protected].

Оригінали документів необхідно донести під час вступних іспитів.

З питаннями щодо вступу в СДС можна звертатися за телефонами:

(0542) 22-05-60 — Сумське єпархіальне управління

+38 (099) 751-71-53 — проректор з навчально-виховної роботи архімандрит Антоній (Бондаренко)

+38 (066) 72-44-000 — секретар Педагогічної ради архімандрит Анастасій (Панов)

Сумська духовна семінарія імені Блаженнішого Митрополита Володимира (Сабодана) функціонує як фаховий заклад богословської освіти рівня бакалавріату. Студентами духовної семінарії можуть стати особи чоловічої статі віком від 18 до 35 років православного віросповідання за умови успішного складання вступного комплексного іспиту. Абітурієнти, які успішно склали вступні випробування, можуть пройти повний курс навчання православного богослов’я, отримати навички участі у богослужіннях, волонтерської роботи та церковного соціального служіння. Навчання в Сумській духовній семінарії безоплатне.

Розклад вступних іспитів, правила прийому, екзаменаційні програми — за посиланням: АБІТУРІЄНТУ.

Просмотров: 35