Керуючий Західноєвропейським вікаріатством відвідав парафії УПЦ у Лейпцигу та Кельні (Німеччина)

29-30 червня 2024 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Керуючий Західноєвропейським вікаріатством Української Православної Церкви єпископ Боярський Веніамін відвідав Свято-Троїцьку парафію в місті Лейпциг та парафію на честь Почаївської ікони Пресвятої Богородиці в місті Кельн. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ  з посиланням на vzcz.church.ua.

29 червня єпископ Веніамін звершив Божественну літургію на парафії УПЦ на честь Святої Трійці у місті Лейпциг. Його Преосвященству співслужили благочинний Південного благочиння парафій УПЦ у Німеччині, настоятель парафії протоієрей Максим Бойчура та гості в священному сані.

Наприкінці богослужіння архіпастир привітав настоятеля та парафіян з престольним святом, яке громада відзначила в день Святої Трійці.

30 червня, в Неділю Всіх Святих, єпископ Веніамін звершив Божественну літургію на парафії УПЦ на честь Почаївської ікони Пресвятої Богородиці в місті Кельн. Архієрею співслужили благочинний Західного благочиння парафій УПЦ у Німеччині, настоятель парафії протоієрей Сергій Гаєвський та гості у священному сані.

Під час відвідин парафій Керуючий Західноєвропейським вікаріатством УПЦ поспілкувався та висловив підтримку українцями, які перебувають у Німеччині внаслідок російської військової агресії проти України.

Просмотров: 117