Загинув син благочинного міста Острог Рівненської єпархії Олександр Максимюк

3 липня 2024 року на Харківському напрямку загинув воїн Олександр Максимюк – син благочинного Острозького благочиння Рівненської єпархії протоієрея Олександра Максимюка. Про це повідомляє пресслужба Рівненської єпархії, передає Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Зазначається, що Олександр на війну пішов добровольцем влітку 2023 року, проходив навчання за кордоном, останні місяці воював на передовій у складі 3- ої окремої штурмової бригади. Через місяць воїну виповнися б  21 рік.

Архієпископ Рівненський та Острозький Пимен, духовенство та чернецтво єпархії, миряни висловлюють співчуття протоієрею Олександру з приводу загибелі сина Олександра.

«Хай Господь прийме душу загиблого воїна Олександра у своїх оселях та упокоїть разом з праведними. У ці скорботні хвилини щиро співчуваємо отцю Олександру та рідним загиблого воїна. Важко знайти слова втіхи, коли стається непоправне – загибель дорогої людини. Ми не в змозі змінити обставини, лише просимо Всевишнього дати вам сили перенести біль втрати», – йдеться у повідомленні.

Просмотров: 1007