Волонтерський рух «Парасолька» передав для «Охматдиту» лікарські препарати та проводить збір допомоги для постраждалих внаслідок російських обстрілів

Волонтерський рух «Парасолька», що діє при столичному Вознесенському храмі на Деміївці, з перших годин після трагедії долучився до допомоги лікарні «Охматдит», яка постраждала від російського ракетного обстрілу. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Православні волонтери передали антибіотики широкого спектру дії в кількості 300 упаковок та знеболювальні препарати в кількості 40 упаковок — саме в цих ліках мав потребу «Охматдит».

Зокрема, лікарні було надано антибіотики «Цедоксім» — 100 пачок, антибіотики «Абіфлокс» — 160 пачок, антибіотики «Емсеф» — 40 пачок, знеболювальні «Диклодев» — 40 пачок.

Також при Вознесенському храмі на Деміївці у Києві (адреса: просп. Голосіївський, 54) проводиться збір допомоги постраждалим внаслідок російської атаки 8 липня.

Необхідні: будь-які продукти харчування тривалого зберігання та швидкого приготування, засоби гігієни, ліки першої необхідності, бутильована питна вода, постільна білизна, рушники, ковдри, подушки, павербанки, ліхтарики, посуд, мультиварки та інші побутові електроприлади. В одязі потреби немає.

Принести допомогу та передати її працівникам храму можна щодня з 8:00 до 19:00.
Контактний тел.: 067 773 36 00, волонтер Ірина.

Просмотров: 40