Предстоятель освятив два автомобілі для потреб Захисників України

9 липня 2024 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій освятив два автомобілі. Одне з авто призначене для евакуації поранених з поля бою, інше — для потреб аеророзвідників. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сторінку у фейсбуці Фонду підтримки Захисників України на честь гетьмана Петра Калнишевського.

Автомобілі були придбані та підготовлені до роботи на передовій завдяки Фонду підтримки Захисників України на честь гетьмана Петра Калнишевського.

Після чину освячення Блаженніший Митрополит Онуфрій звернувся до підрозділу бойових медиків Фонду, які, зокрема, займаються евакуацією поранених з поля бою.

«Щиро дякую вам, наші дорогі бойові медики, які сьогодні допомагають нашим воїнам виживати і створювати перемогу, за той подвиг, який ви звершуєте. Це служіння високої гуманітарної гідності, тому що найбільшою цінністю перед Богом є життя людини. Ви ж якраз боретеся за те, щоб це життя зберегти. Нехай Господь вас оберігає і допомагає вам у вашому служінні», — сказав Предстоятель.

Просмотров: 369