У Київській духовній академії і семінарії розпочалась вступна кампанія

6 серпня 2024 року з благословення ректора КДАіС архієпископа Білогородського Сильвестра в Київських духовних школах розпочались вступні іспити на денне та заочне відділення. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на пресслужбу КДА.

Вступна кампанія у Київській духовній академії і семінарії триватиме по 9 серпня.

Абітурієнти складають вступні іспити зі Святого Письма, богослов’я, церковної історії, іноземних та церковнослов’янської мов, знання молитов. Також вступники проявлять свої творчі здібності, написавши твір на одну із запропонованих тем.

Перед початком вступних іспитів в КДАіС був відслужений молебень для абітурієнтів. Богослужіння відбулося в Академічному храмі на честь преподобного Іоанна Дамаскіна Покровського чоловічого монастиря у Голосієві. Очолив молебень викладач архімандрит Маркел (Павук) у співслужінні викладачів Київських духовних шкіл у священному сані.

На початку вступної кампанії ректор КДАіС архієпископ Білогородський Сильвестр разом з проректором з виховної роботи єпископом Згурівським Амвросієм, проректором з навчально-методичної роботи архімандритом Філаретом (Волошином) та старшим помічником проректора з виховної роботи архімандритом Володимиром (Ціпіньо) провели з абітурієнтами співбесіду.

Просмотров: 184