Справжнім Джерелом життя, щастя, здоров’я є тільки Господь – Предстоятель

У своїй недільній проповіді про чудесне зцілення Господом Іісусом Христом сліпих і німого Блаженніший Митрополит Онуфрій розповів про те, що насправді приносить користь християнину. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

За словом Предстоятеля, людина згрішила проти Бога, відвернулася від Божественної любові, але Божественна любов не відвернулася від неї.

«Господь Іісус Христос є Джерелом життя, щастя, блаженства і всього прекрасного, що тільки може бути для людини. Але для того, щоб людина отримувала зцілення, ми повинні шукати правди Божої і Царства Божого», – підкреслив він.

Як зазначив Блаженніший владика, якщо людина ставить собі завдання бути здоровою, а про душу не дбає, то, можливо, вона і буде здоровою певний час, але це здоров’я їй не принесе ніякої користі.

Більше того, додав Архіпастир, якщо людина хворіє і з вдячністю переносить це, виконуючи заповіді Божі, то вона буде в майбутньому здоровою, щасливою і Богом благословенною.

«Нехай допомагає нам Господь, дорогі брати і сестри, шукати Його правду, щоб ми були благословенними тут на землі і стали причасниками життя вічного, яке Господь приготував тим, хто любить Його! З усіма іншими проблемами ми повинні звертатися до Бога і Він буде нам допомагати», – підсумував Його Блаженство.

Просмотров: 79