Ви невтомно опікуєтеся потребами пастви та у великих стражданнях і труднощах надихаєте вірних словом істини – Предстоятель Сербської Церкви привітав Блаженнішого Митрополита Онуфрія з 10-ю річницею інтронізації

Від імені повноти Сербської Православної Церкви Святіший Патріарх Сербський Порфирій привітав Блаженнішого Митрополита Онуфрія з десятою річницею інтронізації на Престол Митрополитів Київських. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Собор Церкви, ведений Святим Духом, через Якого Ви отримали благодать апостольства (Рим. 1, 5), доручив Вам Предстоятельське служіння, щоб Ви постійно захищали Церкву і народ», – йдеться у вітальному слові Предстоятеля Сербської Православної Церкви.

Його Святість підкреслив, що протягом десятиліття Блаженніший Митрополит Онуфрій невтомно опікується потребами пастви та у великих стражданнях і труднощах надихає вірних словом істини.

Також Патріарх Порфирій зауважив, що архієрейський та життєвий досвід Його Блаженства є надзвичайно цінним.

«У соборній радості всієї Церкви разом зі святим Онуфрієм, небесним покровителем і заступником Вашого Блаженства, підносимо молитви до Всемилостивого Господа, щоб благословив Ваш багатостраждальний народ та дарував Вам міцне тілесне і духовне здоров’я, на радість благочестивого духовенства і ввіреної Вам Богом пастви. Живіть довго, Блаженніший Владико, на многії і благії літа!» – побажав Сербський Первосвятитель.

Просмотров: 212