Анонс святкових заходів до Дня православної молоді у єпархіях УПЦ

15 лютого, у свято Стрітення Господнього, в єпархіях Української Православної Церкви відбудуться святкові заходи, присвячені Дню православної молоді.

16 лютого, з благословення єпископа Волинського і Луцького Нафанаїла, у Свято-Покровському храмі Луцька буде звершена місіонерська Літургія з поясненнями богослужіння, після якої відбудеться спільна трапеза. О 13:00 в оздоровчому спорткомплексі «Динамо» відбудеться святковий захід з конкурсною програмою «Ми за здоровий образ життя». Далі, о 15:00 Єпархіальний молодіжний відділ проведе презентацію за участю правлячого архієрея.

Кількаденну святкову програму готує Молодіжний відділ Одеської єпархії. Його співробітники запрошують усіх охочих на загальноміський святковий молебень, що відбудеться 15 лютого о 19:00 в Спасо-Преображенському кафедральному соборі міста. Також 19 лютого в актовій залі Свято-Андріївського подвір’я відбудеться святковий концерт.

12 лютого Молодіжний відділ Одеської єпархії у своєму новому приміщенні на Соборній площі провів літературний вечір, у якому взяли участь члени православних молодіжних братств і вихованці Одеської духовної семінарії.

Другий рік поспіль, з благословення архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора, Іршавське молодіжне товариство  ім. святого Іоанна Предтечі проводитиме у День православної молоді “Стрітенські молодіжні зустрічі”.

Святковий захід відбудеться 15 лютого о 17.00 у Сілецькому Іоанно-Богословському монастирі.

Довідкова інформація за тел.: 0968724567.

Тим часом 12 лютого у Каменському, з благословення архієпископа Каменського і Царичанського Володимира, відбулася зустріч православної молоді з заступником голови Синодального відділу УПЦ у справах молоді архімандритом Іоасафом (Перетятько). Його Високопреподобіє прочитав перед чималим зібранням лекцію на духовно-пастирські теми. Переглянути відеозапис виступу можна за посиланням.

Просмотров: 578

Залишити відповідь