У Кропивницькому православна молодь провела святковий захід для хворих на аутизм дітей

“Свято у блакитному” було приурочене до Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм.

1 квітня 2017 року представники соціального відділу Кіровоградської єпархії провели на території Спасо-Преображенського собору м. Кропивницький дитячий захід «Свято у блакитному» в підтримку людей з аутизмом. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

Захід “Свято у блакитному” був приурочений до Всесвітнього дня поширення інформації про аутизм, який відзначається 2 квітня. Він розпочався із Божественної літургії, під час якої діти, молодь та батьки приступили до таїнств сповіді та Святого Причастя.

Напередодні керівник недільної школи для дітей з обмеженими можливостями протоієрей Іоанн Шемедюк провів бесіду на якій розповів дітям та їх батькам, як готувати себе до покаяння перед Богом та що таке таїнство Євхаристії.

Після богослужіння у трапезній храму для дітей був влаштований солодкий стіл та організовано різноманітні конкурси та ігри. Вчителі недільної школи та учасники молодіжного волонтерського клубу «Покров» провели майстер-класи з виготовлення великодніх листівок, кошиків, декоративних виробів та на завершення провели флегмо на підтримку дітей з аутизмом.

Просмотров: 166

Залишити відповідь