Відбулося засідання Учбового комітету при Священному Синоді

18 вересня 2017 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, в приміщенні Київської духовної академії відбулося засідання Учбового комітету при Священному Синоді, яке очолив Голова комітету – архієпископ Ірпінський Климент. В засіданні взяли участь ректори та представники адміністрацій усіх духовних семінарій УПЦ. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Присутні обговорили низку питань щодо організації освітнього процесу в ‎2017/2018 навчальному році та проаналізували підсумки вступної компанії.

Архієпископ Климент повідомив про результати роботи Комісії з визнання дипломів ВДНЗ, що діє за наказом Міністерства освіти і науки України.

Віце-ректор Полтавської місіонерської духовної семінарій Преосвященніший єпископ Новосанжарський Веніамін розповів про наслідки роботи вебінару, організованого Учбовим комітетом Руської Православної Церкви за участі представників освітніх духовних установ з усіх країн, які входять до меж канонічної відповідальності РПЦ.

Під час засідання були розглянуті подання та особові справи номінантів на присудження іменної стипендії Предстоятеля Української Православної Церкви, відповідно до чого доручено Голові Учбового комітету подати рапорт на ім’я Блаженнішого Митрополита Онуфрія.

Просмотров: 931

Залишити відповідь