Державний чиновник публічно образив священнослужителя

Радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкиряк оприлюднив на своїй сторінці у фейсбук низку лайливих образ на адресу намісника Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на Facebook-сторінку З.Шкиряка.

Як повідомлялося раніше, 30 листопада 2018 року співробітники СБУ провели обшуки на підсобному господарстві Києво-Печерської Лаври в селі Вороньків Бориспільського району Київської області, та в домоволодінні, яке зареєстровано на митрополита Павла.

Того ж дня Радник Міністра внутрішніх справ України Зорян Шкиряк на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук оприлюднив допис, в якому повідомив про проведення обшуків та супроводив це повідомлення низкою лайливих образ на адресу священнослужителя.

Слід зазначити, що, за повідомленням речників СБУ, митрополит Павел підозрюється в образі очільника «УПЦ КП» та Патріарха Варфоломія. Зокрема, силові структури відносно нього проводять розслідування щодо порушення статті 161 Кримінального кодексу України: «Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками».

Ознайомившись із дописом державного службовця З.Шкиряка, віруюча громадськість України очікує, коли саме Служба Безпеки України проведе детальний аналіз його сторінки на предмет порушення тіє ж статті 161 Кримінального кодексу та чи буде вчинено обшук відносно цього в приміщеннях, пов’язаних з цією особою. Варто зауважити, що п. 2 цієї статті ККУ визначає більш суворе покарання в разі, якщо злочин вчинено державним службовцем.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 3794

3 коментарі

  1. “Сегмент деструктивної діяльності” – оно понимает, что написало? Гибрид Цицерона и Эйнштейна. Беда в том, что у них такие все; реноме деревенского идиота, прости, Господи. Ведь нормальный человек всегда неагрессивен. Изначально было впечатления грязного дела, искали что-то конкретное, под что был заказ. Заказчик тоже известен – это “обиженный” Михаил Антонович и Ворфаламей. Кто-то кому-то что-то обещал отдать взамен чего-то? Это ж надо, какой интересной жизнью живут! Да-а, им не постов…

    Почитаемому владыке Павлу от всего сердца: Eis polla eti, Despota!

  2. Представители нынешней власти не способны на большее. А эта ручная “собачка” Авакяна погавкает и её забудут.

  3. Не може людина обмеженого світогляду без Божого Духу здійснити хоч каплю добра, бо дїявольсько-сатанінський дух направляє думки, слова, справи таких людей проти вірних Богу і канонічной УПЦ, бо вони як тіло Христове ісповідують, проповідують, творять добро, правду, справедливість, любов між людьми незалежно від національності.
    Є сьогодні в Україні люди з “легіонами бісів” в душах своїх, які біснуються безпереривно, ображаючи і погрожуючи кожному, хто ще не прийняв і не хоче приймати діявольсько-сатанінського духу в душу свою, не приєднався до біснуючих, щоб спільно боротися проти тих, хто живе і діє з Божим Духом.
    Необхідно нагадати про того біснуючого в Гадарінській стороні, який не давав спокою і ніхто не міг його утихомирити із проживаючим в тій стороні, поки сам Господь не прибув на Гадарінську сторону. І тільки ступив Господь на ту землю, як той біснуючий з “легіоном бісів” в душі своїй вибіг зі страхом із “гробів”, де він жив, назустріч Іісусу Христу, знаючи, що Господь Бог вижине бісів із його душі… І Господь вигнав “легіон бісів”…
    Тому потрібно і вдень і внічку молитися Господу Богу, щоб Він не зволікав, а своєчасно відвідав Українську сторону та вигнав бісів зі всіх біснуючих…
    Господи Боже, не замедли, приди к нам на ниву Твою плодотворную и изжени “легионы бесов” из людей беснующихся в Украинской стране, изжени туда – на запад, откуда их “принесли” бесовские СМИстребления боговдохновенных от рождения наших душ человеческих!

Залишити відповідь