Військовослужбовці Олександрійської військової частини отримали спортивний інвентар від священика, котрий неодноразово відвідував зону збройного конфлікту на Донбасі. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Олександрійської єпархії.

news_big_266237 лютого активісти православного молодіжного клубу, який діє при Свято-Благовіщенському храмі м. Кіровограда, придбали та передали на Схід українським військовим ліки на суму у розмірі 6 тисяч гривень.

Кількома днями раніше у Хрестовоздвиженському храмі села Ощів Горохівського благочиння Волинської єпархії відбувся збір продуктів харчування для воїнів, які виконують військовий обов’язок у зоні АТО. Стараннями парафіян був підготовлений гуманітарний вантаж, що передали на Донбас місцеві благодійники.

У Олександрії, з благословення єпископа Олександрійського і Світловодського Боголєпа, голова Єпархіального військового відділу протоієрей Олександр Шнякін передав військовій частині міста спортивний інвентар. Як повідомлялося раніше, священик неодноразово перебував у зоні АТО, де духовно опікує українських військовослужбовців.

Просмотров: 364