Блаженніший Митрополит Онуфрій очолив засідання Вченої ради КДА (+відео)

У ході наради було підбито підсумки 2016-2017 навчального року.

9 червня 2017 року Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив засідання підсумкової Вченої ради Київської духовної академії та семінарії. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

У ході засідання зі звітами про стан навчально-виховної та науково-богословської роботи у 2016-2017 навчальному році виступили представники адміністрації та викладачі КДАіС.

Цього дня відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата богослов’я випускником академії протоієреєм Сергієм Яблуновським.

Блаженніший Митрополит Онуфрій вручив ордени Української Православної Церкви професору протоієрею Миколаю Данилевичу, доценту архімандриту Олексію (Ковалю), архімандриту Спиридону (Ходаничу), архімандиту Феодосію (Марченку), протоієрею Костянтину Курбанову та іншим викладачам і працівникам Київських духовних шкіл, які у цьому році відзначають ювілеї з дня народження.

Викладач академії єпископ Боярський Феодосій (Снигірьов) з рук Предстоятеля отримав диплом та нагрудний знак про отримання ним наукового ступеня кандидата богослов’я.

Від імені професорсько-викладацької корпорації перший проректор академії прот. Сергій Ющик привітав митрополита Антонія з 10-ю річницею призначення на посаду ректора древньої Київської академії. В свою чергу, владика Ректор привітав доцента КДА єпископа Баришівського Віктора з рукоположенням у єпископський сан і подарував йому пам’ятну панагію.

Вчена рада прийняла цілу низку рішень щодо проведення вступної кампанії та організації навчального процесу в 2017-2018 навчальному році.

Просмотров: 1565

Залишити відповідь