Представники УПЦ взяли участь у зустрічі з Міністром освіти України

19 березня 2018 року в приміщенні МОН відбулася зустріч представників Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій з Міністром освіти і науки України Лілією Михайлівною Гриневич.

З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у зустрічі взяли участь Голова Учбового комітету при Священному Синоді УПЦ архієпископ Ніжинський і Прилуцький Климент та співробітник Відділу зовнішніх церковних зв’язків протоієрей Віталій Поліщук. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Учасники зустрічі обговорили здобутки у галузі інтеграції духовної та світської освіти. Пані Міністр вислухала побажання від представників релігійних організацій щодо оптимізації  впровадження в освітній процес предметів духовно-морального спрямування і застережень відносно процесів гендерної експертизи освітніх програм.

Присутні констатували позитивну динаміку взаємодії Міністерства освіти і науки із ВРЦіРО, що відобразилася у прийнятті низки законів та нормативів, які відкрили можливість державного визнання духовних навчальних закладів та дипломів, які були видані ними в попередній період.

 Читайте наші новини у Тelegramшвидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 755

Залишити відповідь