У Кривому Розі митрополит Єфрем вшанував пам’ять загиблих воїнів АТО

14 червня 2018 року в Кривому Розі відбулися урочисті заходи присвячені Дню вшанування пам’яті учасників антитерористичної організації на сході України, за участю представників Української Православної Церкви. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу Криворізької єпархії.

Саме в цей день у 2014 році сталася страшна трагедія – в небі над Луганськом був збитий військово-транспортний літак ІЛ-76. На борту літака знаходилось 49 українських військовослужбовців, зокрема, і з Кривого Рогу. В результаті катастрофи всі загинули.

В Металургійному районі міста Кривого Рогу відбувся пам’ятний мітинг-реквієм по загиблим учасникам антитерористичної операції на сході України.

Участь у заході прийняли Криворізький міський голова Вілкул Юрій Григорович, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем, Народні депутати України, секретар криворізької міської ради Маляренко Сергій Васильович, керівники районних в місті Кривому Розі рад, почесні громадяни міста Кривого Рогу, учасники бойових дій в зоні АТО, родичі загиблих воїнів та більш 200 небайдужих криворіжців.

Учасники мітингу-реквієму поклали квіти до пам’ятних меморіальних плит присвячених загиблим на сході України військовослужбовцям. По закінченні заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 277

Залишити відповідь