Чемпіон світу з боксу Василь Ломаченко закликав співвітчизників до участі у Хресному ході 27 липня

Український чемпіон світу за версією WBA в легкій вазі Василь Ломаченко закликав українців приєднатися до Великого хресного ходу з нагоди 1030-річчя Хрещення Русі, що відбудеться 27 липня 2018 року в Києві. Про це відомий боксер заявив на своїй офіційній сторінці у фейсбук, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

«Наймасштабніший хресний хід України до ювілею 1030-річчя Хрещення Русі відбудеться в п’ятницю, 27 липня, в Києві. Разом із Митрополитом Онуфрієм десятки тисяч віруючих молитовно пройдуть від пам’ятника князю Володимиру до Києво-Печерської Лаври. Початок о 13.00. Не пропустіть!», — зокрема йдеться у заклику Олександра Ломаченка.

Раніше близький друг Олександра Ломаченка боксер Олександр Усик заявив, що робить усе заради Православної віри. Тоді, після поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS), Олександр Усик перехрестився, здійснив земний поклон і подякував Богу за перемогу.

Нагадаємо, 27 і 28 липня 2018 року пройдуть урочистості з нагоди 1030-річчя Хрещення Русі. Хресний хід із чудотворними святинями та святими мощами відбудеться 27 липня від Володимирської гірки вулицями столиці до Києво-Печерської Лаври. Раніше повідомлялося, що вірянам УПЦ блокують можливість потрапити на Великий хресний хід.

Просмотров: 1276

Залишити відповідь