Вітання Предстоятеля ректору Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л.Шупика з нагоди 100-річчя від дня заснування

РЕКТОРУ НАЦІОНАЛЬНОЇ МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ОСВІТИ
ІМЕНІ П.Л.ШУПИКА, ДОКТОРУ МЕДИЧНИХ НАУК, ПРОФЕСОРУ,
АКАДЕМІКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ
ВОРОНЕНКО ЮРІЮ ВАСИЛЬОВИЧУ

Шановний Юрію Васильовичу!

Сердечно вітаю ректорат, викладачів, студентів, випускників та співробітників Національної медичної академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика зі знаменною датою — 100-річчям від дня заснування.

За ці роки Національна медична академія, будучи першим подібним навчальним закладом в Україні, зробила вагомий внесок у розбудову нашої Держави. Завдяки трудам вчених, лікарів, педагогів академії збагачується медична галузь та вдосконалюється лікарська справа. На сьогодні в академії створено продуктивну, високоефективну систему підготовки нової генерації медичної інтелігенції, що формує професійну еліту нашої Держави. Приємно, що високопрофесійна праця випускників академії відома не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Церква і медицина завжди йшли пліч-о-пліч у благородній місії — служінні людям. Тому не випадково серед святих, прославлених Церквою Христовою, є багато лікарів. Самовідданий труд медиків завжди Богом благословенний, адже є проявом милосердя та жертовної любові до стражденних людей. Ваша благородна справа переконливо свідчить, що уважне і щире ставлення до людини завжди були і залишаються характерними рисами українських лікарів.

Виражаю надію, що Національна медична академія післядипломної освіти і надалі буде з честю та гідністю звершувати свою високу місію, передаючи безцінний професійний досвід наступним поколінням.

Бажаю Вам, шановний Юрію Васильовичу, викладацькому складу, співробітникам та студентам академії міцності душевних і тілесних сил, терпіння, натхнення та допомоги Божої у Вашому нелегкому, але дуже важливому служінні. Хай заступництво Божої Матері та молитви усіх святих лікарів і цілителів супроводжують Вас впродовж усього життя.

Сердечно вітаючи з цим поважним ювілеєм, висловлюю щиру подяку за Вашу щоденну працю у цей нелегкий час, яку Ви з любов’ю та старанністю виконуєте заради блага і здоров’я ближніх.
Прикликаю на всіх Вас Боже благословення!

З повагою,

+ОНУФРІЙ

МИТРОПОЛИТ КИЇВСЬКИЙ І ВСІЄЇ УКРАЇНИ,

ПРЕДСТОЯТЕЛЬ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ

1 листопада 2018 року,
м. Київ

Просмотров: 110

Залишити відповідь