Блаженніший Митрополит Онуфрій звершив панахиду за спочилим Предстоятелем УПЦ у День його народження (+відео)

23 листопада Блаженнішому Митрополиту Володимиру виповнилося б 83 роки.

23 листопада 2018 року, у день народження покійного Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира (Сабодана) (1935-2014), Блаженніший Митрополит Онуфрій у співслужінні архієреїв УПЦ та духовенства Києва звершив панахиду на могилі спочилого Першосвятителя. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Блаженніший Митрополит Володимир народився 23 листопада 1935 року у селі Марківці, Летичівського району Хмельницької області у селянській родині. Очолював Українську Православну Церкву з 1992 по 2014 рр. Для українських віруючих ім’я спочилого Архіпастиря пов’язано зі зміцненням, розвитком Української Православної Церкви. Відійшов до Господа Блаженніший владика 5 липня 2014 року і був похований на братському кладовищі Києво-Печерської Лаври біля храму Різдва Пресвятої Богородиці.

По завершенні панахиди Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив усіх присутніх.

Публікуємо також добірку думок і настанов Блаженнішого Митрополита Володимира, які він озвучив у своїх інтерв’ю для різних ЗМІ, а також фільм про Архіпастиря.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 2037

Залишити відповідь