Вихованці дитячого будинку, яким опікуються в Банченському монастирі, привітали Предстоятеля з Різдвяними святами (+відео)

21 січня 2019 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції  у Свято-Пантелеімоновському жіночому монастирі м. Києва (Феофанія) вихованців дитячого будинку у с. Молниця, яким опікується Банченська обитель. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Його Блаженство також привітали намісник монастиря архієпископ Банченський Лонгин, єпископ Шепетівський і Славутський Євсевій та сестри жіночого монастиря Боянської ікони Божої Матері Чернівецько-Буковинської єпархії (с. Бояни).

Вихованці дитячого будинку заспівали різдвяні колядки та піснеспіви, продекламували вірші.

Дякуючи за теплу зустріч, Архіпастир привітав діток, серед яких діти з інвалідністю та діти-сироти, з Різдвяними святами. Його Блаженство побажав усім міцного здоров’я, Господнього благословіння, після чого вручив подарунки.

Не могу назвать этих деток сиротами, так как это одна большая семья, которая со своим папой – владыкой Логином приехали поздравить Блаженнейшего.

Gepostet von Артем Петренко am Montag, 21. Januar 2019

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 4027

Залишити відповідь