Понад 200 студентів зараховано до КДАіС — підбито підсумки вступної кампанії 2019 року

3 серпня 2019 року в Київській духовній академії і семінарії, під головуванням ректора КДАіС єпископа Білогородського Сильвестра, відбулося засідання Вченої ради, на якому були підбиті підсумки вступної кампанії 2019 року, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на прес-службу КДАіС.

Під час засідання ректор Київської духовної академії і семінарії єпископ Сильвестр повідомив, що за результатами вступних іспитів на денне відділення Київської духовної академії (магістратура) зараховано 34 абітурієнта і 57 — до Київської духовної семінарії. На заочне відділення Київської духовної академії (магістратура) зараховано 59 абітурієнтів, а в семінарію — 57.

Проректор КДАіС з науково-богословської роботи проф. В.В. Бурега розповів про точні дати та тематику щорічної Міжнародної науково-богословської конференції, яка цьогоріч буде присвячена 200-річчю з дня відкриття Київської духовної академії у 1819 році та 30-річчю з дня відродження Київських духовних шкіл у 1989 році.

Наостанок Його Преосвященство повідомив, що наступне засідання Вченої ради відбудеться 29 серпня.

Після засідання на площі перед адміністративним корпусом Київської духовної академії проректор із виховної роботи єпископ Згурівський Амвросій оголосив абітурієнтам результати вступних іспитів.

Просмотров: 1131

Залишити відповідь