Сумська духовна семінарія запрошує на навчання: триває набір на 2019-2020 рр.

Сумська духовна семінарія імені Митрополита Володимира (Сабодана), де надається богословська освіта рівня бакалавра, запрошує на навчання. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ із посиланням на сайт єпархії.

Сумська духовна семінарія, де нині надається богословська освіта рівня бакалавра, як навчальний заклад існує протягом останніх двадцяти років.

Абітурієнти, які успішно склали вступні випробування, можуть пройти повний курс навчання православного богослів’я, отримати навички участі у богослужіннях, волонтерської роботи та церковного соціального служіння. Навички молитви та християнського благочестя створюють умови для духовного зростання. Спільні паломницькі подорожі, місіонерські просвітницькі акції, концертні виступи згуртовують, виявляють творчі таланти студентів семінарії.

Студентами духовної семінарії можуть стати особи чоловічої статі віком від 18 до 35 років православного віросповідання, які успішно склали вступний комплексний іспит.

Семінарія має обладнані навчальні аудиторії для кожного курсу, бібліотеку, домовий храм. Налагоджено навчальний процес за сучасними методичними нормами та академічними правилами. Випускники можуть продовжити навчання в духовній академії або у світському навчальному закладі за спеціальностями гуманітарного профілю та отримати диплом магістра.

Студентам надається місце проживання у семінарії та чотириразове харчування, створено усі побутові умови (ліжко та шафа для одягу, трапезна, туалет, душ, побутова кімната із пральною машиною та праскою, wi-fi, кімната для заняття фізичними вправами).

Навчання в Сумській духовній семінарії безоплатне.

За довідками звертатися до Сумського єпархіального управління за тел.: (+38 0542) 22 24 53, 22 05 60.

Правила прийому до СДС читайте на сайті Сумської духовної семінарії.

Читайте наші новини у Тelegram: швидко, зручно і завжди у вашому телефоні!

Просмотров: 757

Залишити відповідь