У Херсоні в жовтні пройдуть щорічні збори тюремних священників УПЦ

16—18 жовтня 2019 року, з благословення Блаженнішого Митрополита Онуфрія, в м. Херсон відбудуться щорічні збори священників, які відповідають за взаємодію з територіальними підрозділами Державної кримінально-виконавчої служби України в єпархіях Української Православної Церкви, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Тюремним священникам потрібно надати звіт про духовно-пастирську роботу в пенітенціарних установах, в яких необхідно вказати перелік храмів і молитовних кімнат у місцях позбавлення волі, контакти священнослужителів, які ними опікуються, а також стан богослужбової діяльності в цих храмах.

Інформацію щодо організаційних питань можна отримати в Синодальному відділі УПЦ у справах пастирської опіки пенітенціарної системи за тел.:  (095) 387-61-24.

Нагадаємо, що минулого року щорічні збори духовенства єпархій Української Православної Церкви, які відповідають за взаємодію з територіальними підрозділами Державної кримінально-виконавчої служби України, відбулися у вересні в Дніпрі. Всеукраїнська науково-практична конференція була присвячена інноваційним підходам до взаємодії капеланів УПЦ з установами виконання покарань України. 

На фото: учасники зборів 2018 року

Просмотров: 725

Залишити відповідь